25 juni: GPS tochten

Logo: GPSZaterdag 25 juni vond er een uitgaansdag plaats georganiseerd door De Vierhanden en Tactiel ontmoeten. Vanaf 12:00 konden mensen genieten van een lunch in Bosrestaurant Overberg.

Uit verschillende regio’s van Nederland kregen we aanmeldingen voor deze GPS-Tocht.

In totaal hadden zich 12 mensen zich aangemeld.

Ondanks de goede samenwerking van beiden organisaties verliep deze dag niet helemaal vlekkeloos. Door enige verwarring en miscommunicatie was de organisatie Sporttotaal uitgegaan van 2 teams i.p.v. 3 teams.

Nadat De Vierhanden en Tactiel ontmoeten iedereen had verwelkomd en de nodige uitleg hadden gegeven was het wachten op de contactpersoon van Sporttotaal.

Mede daardoor liep er een behoorlijke vertraging op in het programma.

Elk team kreeg uitleg, een GPS-apparaat, informatieboekje en een quiz-vragenlijst om zo een tocht te maken over de prachtige Utrechtse Heuvelrug.

Het doel van deze dag was om samen met de teamleden een prachtig parcours van 8 km af te leggen. Efficiëntie, samenwerking en plezier stonden voorop.

Met een GPS-apparaat moest iedereen de weg door dit mooie natuurgebied weten te vinden.  Door middel van het beantwoorden van Quiz vragen kwam je steeds bij het volgende “Way Point”.

Helaas door het slechte weer zijn een aantal teams en mensen die vrijwillig op pad zijn gegaan, eerder teruggekeerd naar het Bosrestaurant om daar weer op te drogen onder het genot van een kopje thee, koffie of drankje.

Toen alle teams binnenkwamen konden we genieten van een Grill en BBQ-diner.

De eerste samenwerking tussen De Vierhanden en Tactiel ontmoeten verliep ondanks een aantal tegenslagen goed!