Links

Hieronder zijn links dat je kan informatie over doofblindheid vinden:

Doofblind.nl

Logo: Doofblind.nl

Doofblind.nl is een uitgebreide informatie over de doofblindheid. Je kan lezen over bijvoorbeeld wat is doofblindheid, hoe leven doofblinde mensen, wat voor hulpmiddelen gebruiken doofblinde mensen, etc.
Internet: www.doofblind.nl

Doofblinden Agenda

Logo: Doofblinden Agenda

Doofblinden Agenda is een digitaal agenda, je kan evenementen bekijken wanneer gaan organisaties een activiteitendag en/of uitgaansdag voor doofblinde mensen.
Internet: www.doofblindenagenda.nl

Doofblinden Connexion

Logo: Doofblinden Connexion

Doofblinden Connexion  streeft ernaar om doofblinde mensen, uit heel Nederland, uit hun isolement te halen. Doofblinde mensen kunnen zich ontwikkelen, door deel te nemen aan doofblinde organisaties, reizen, doofblinde kamp en te leren communiceren met gebarentaal.
Internet: www.dbcx.nl

Doofblinden Nieuws

Logo: Doofblinden Nieuws

Doofblinden Nieuws is een uitgebreide nieuws over algemeen waarvan heeft met de doofblindheid mee te maken. Dagelijks wordt het nieuws op dit website. Je kan het opgeven als een nieuwsbrief willen ontvangen.
Internet: www.doofblindennieuws.nl

Doofblindenwereld

Logo: Doofblindenwereld

Doofblindenwereld heeft geen eigen website, maar een groep (soort forum) op Facebook. Doofblinden, belangstellenden, begeleiders, tolken, families, enzovoort kunnen een onderwerp over de doofblindheid discussiëren.
Internet: www.facebook.com/groups/dbwereld

Oogvereniging OOR & OOG

Logo van Oogvereniging OOR en OOG

Oogvereniging OOR & OOG heeft oog voor de belangen van doofblinde mensen, ouders, andere betrokkenen. De vragen en ervaringen van iemand die doofblind is, zijn echter anders dan die van een ouder of betrokkene. Op deze pagina lees je meer over de drie doelgroepen voor wie pgDB is opgericht. Daarnaast benoemen we in het kort wat pgDB voor de professional betekenen.
Internet: www.doofblinden.net